De Belangrijkste Stap Voor Een Gezonde En Positieve VoeltGoed Leefstijl!

Hallo allemaal,

Ik verbaas me er iedere keer weer over hoe snel de tijd gaat. Inmiddels is het alweer mei. Heerlijk seizoen vind ik dit. De natuur is vol leven, langer licht s ’avonds, bomen die weer groen worden, vogels die mij s ’morgens wakker fluiten en de tuin is mijn favoriete stekkie geworden.

Bij VoeltGoed merk ik het voorjaar ook. Veel bestaande en nieuwe klanten hebben de weg naar VoeltGoed gevonden. Veel nieuwe trajecten en nieuwe inspirerende workshops mogen verzorgen.

Ik ben erg blij dat ik op deze manier veel mensen kan bereiken. Mijn drijfveer is om zoveel mogelijk mannen en vrouwen te leren hoe ze weer normaal kunnen gaan eten met producten uit de supermarkt en weer lekker in hun lijf en kleding komen te zitten.

 

Jarenlang heb ik zelfstrijd gehad met mijzelf. Ik was ervan overtuigd dat je alleen maar slank en gelukkig kan zijn door streng op dieet te gaan. Ik heb echt van alles geprobeerd. Van Wonder Pillen tot shakes en poeders. Dit resulteerde in een zware burn out op mijn 30ste. Toen ben ik professionele hulp gaan zoeken. Er ging een wereld voor me open. Ik mocht gewoon gaan eten en stap voor stap heb ik geleerd om andere keuzes te maken. Was het makkelijk? 
No-Way, maar ik heb wel volgehouden en daar ben ik trots op en wat Voel ik mezelf Goed!

Diep van binnen weten we allemaal wel dat we de wonder diëten niet  vol kunnen houden en dat het niet gezond is. Zo’n dieet is tijdelijk en daarna vallen de meesten van ons weer terug. De kilo’s komen er dubbel zoveel en dubbel zo snel weer aan, je voelt je nog ellendiger en je zelfvertrouwen zakt tot op niveau 0.
Hoe komt het toch dat we onszelf steeds weer zo voor de gek houden? (ik verwacht een antwoord op deze vraag….)

 

We herkennen de kleinste leugen, maar geloven wel reclames dat we 5 kilo in 5 dagen kunnen verliezen.

VoeltGoed focust altijd op verandering. In kleine stapjes werken naar een gezonde en positieve leefstijl. Deze kleine stapjes zorgen straks voor een groot en blijvend effect.

Voordelen die het je gaat opleveren 

* Nieuwe gewoontes aanleren
* Goede inzichten
* Positievere mindset
* Slanker lichaam 

en een blije jij!

Stel je eens voor dat je trots bent op jezelf, meer zelfvertrouwen hebt en zelfverzekerder bent dan ooit.
Je zult veel meer rust ervaren, ga je genieten van lekker eten en de strijd met eten loslaten.
Je bent blij, fit en tevreden met je leefstijl. Het woord dieet ga je niet meer gebruiken en wil je niet meer horen.

Pak eens een schrift en schrijf eens op:

* Welke diëten heb je allemaal gedaan?

* Wat heeft het je opgeleverd?

Wat is nu het echte probleem dat je toch steeds naar die zak chips grijpt? Wat is de reden, wat is de aanleiding dat je steeds weer naar eten grijpt?
Als honger niet het probleem is, is eten niet de oplossing!
Ik ga je helpen om jouw antwoord op deze vraag te vinden, waar heb je echt behoefte aan. Erken deze behoefte. Pas wanneer je eerlijk naar jezelf en naar je omgeving kunt zijn, leer je wat er achter je emoties zit en krijg je inzichten in je eigen gedrag en kun je een actieplan opstellen om hier iets aan te doen.

Plan opstellen, actie ondernemen, valkuilen onderzoeken, positief blijven, patronen doorbreken en blijvend doorgaan.

Door vaker Nee tegen een ander te zeggen, zeg je vaak Ja tegen jezelf.

Dit zal echt niet altijd makkelijk zijn en je gaat echt buiten je comfortzone. Toch is dit de enige mogelijkheid om je gedrag van emotie-eten naar blijvende innerlijke rust en ontspanning te krijgen.
Wil je nou meer over de VoeltGoed methode weten, neem contact met mij op.

Telefoonnummer 06-10211022

 Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Tot slot nog een lekker recept voor een tussendoortje om te maken. Gezond en lekker eten hoeft echt niet moeilijk te zijn!

 

Dadel-notentruffels

250 g dadels, ontpit
100 g rozijnen
250 g gemengde ongezouten en ongebrande noten
kokos gemalen


Spoel de dadels af (vaak een strooplaagje)
Hak de dadels, rozijnen en noten in de keukenmachine of met de blender in kleine stukjes. Vorm van het mengsel kleine balletjes ter grootte van een kerstomaatje. Maak eventueel tussendoor je handen nat met koud water tegen het plakken. Strooi het gemalen kokos op een bord en rol de balletjes erdoor tot ze volledig bedekt zijn.