De herfst heeft nu dan toch echt zijn intrede gedaan.
De dagen zijn korter en het is een stuk kouder geworden.
Zelf vind ik het ook een gezellige tijd. Thuis vaker de kaarsjes aan en wat vaker een film kijken.
Ook duik ik dan weer de keuken in en probeer nieuwe recepten uit. Zie het heerlijke groente recept van Jamie Oliver hieronder.
In deze wintermaanden staan er veel geweldige activiteiten met Voelt Goed op de agenda.Het gevaar in de winter is wel dat we meer binnen blijven zitten en minder gaan bewegen.
Toch is die beweging erg belangrijk. Ga vaker een wandeling maken en plan je sportmomenten in je agenda.
Gebruik de kou en de wind van de winter niet als excuus om stil te zitten en binnen te blijven.
Zo heb ik afgelopen week gesport met Riette van Rooij van Buitenbeweging.
Laagdrempelig en voor velen haalbaar.
Sporten in park Sonsbeek en omgeving.

http://buitenbeweging.nl/Buitenbeweging en Voelt Goed gaan ook een leuke samenwerking aan.

Noteer alvast zaterdag 19 januari 2019 in je agenda.
We gaan dan met Buitenbeweging buiten sporten en na afloop staat er een gezonde en lekkere Voelt Goed lunch voor je klaar.

Workshop

Voel je goed en straal  

Je bent bezig met een gezonde leefstijl en je bent inmiddels ook al afgevallen en zit goed in je vel.
Henriette Visser identity stylist van Studio MOSK geeft speciaal aan de Voelt Goed deelnemers een workshop met inspirerende tools en praktische tips!
Een nieuw lijf en een stralende identiteit. Dat voelt goed!
Hoe pak je die nu op haar allermooist en sprankelend in?

Kom spelenderwijs ontdekken en ervaren hoe je dat kunt doen in een fijne groep gelijkgestemden. Deze avond is er plaats maximaal 8 personen. Zo hebben we voldoende aandacht voor elkaar.

Daarmee kun jij nog meer stralend en vol zelf vertrouwen jezelf zijn!
Jij zal sprankelen en stralen op kerstborrels en nieuwjaarsfeestjes.

Wanneer:       woensdagavond 12 december om 19.30 – 22.00 uur
(met een Voelt Goed hapje en drankje)

Waar:             in de studio bij Studio MoSK,

                       St. Peterlaan 45

                       6821 HD Arnhem

Hoeveel:         39,50 per persoon

Gelijk Inschrijven

Wil je voordat de drukke feestmaand begint er nou nog even lekker tussenuit?

Ga dan mee met het compleet verzorgde weekend dat ik organiseer in de Eifel. In het plaatsje Malberg in de Eifel Duitsland (op maar 3 uur van NL) van Vrijdag 23 t/m 25 november of 14 t/m 16 december 2018

Creatief ontmoet Culinair

Voelt Goed heeft samen met kunstenares Mimi van Bindsbergen een weekend op de agenda staan.
Een weekend waarin je gaat onthaasten, ontstressen en waarin je ontzorgt.In het Eifellandschap tussen de beboste heuvels ligt het schilderachtige dorp Malberg en het Atelier van Beeldend kunstenares Mimi van Bindsbergen. Deze plek laat je vanzelf onthaasten. Je hebt er heerlijke wandelpaden die je meenemen langs de rivier de Kyll en over de heuvels die je fantastische uitzichten geven.

In het Atelier geeft Beeldend kunstenares Mimi van Bindsbergen Tekenworkshops. Zij laat je kennismaken met verschillende tekenmaterialen en technieken. De nadruk hier ligt op het experiment en onderzoek. Je hoeft echt geen ervaring te hebben alleen een beetje durven. Genoeg ruimte voor eigen ideeën. Persoonlijke begeleiding.

Claudia verzorgt een workshop over hoe een standaard menu om te zetten naar een gezonder menu en hoe kun je het beste etiketten lezen. Langzaam dringen de heerlijke geuren van de Voelt Goed maaltijden je neus binnen.Claudia verzorgt dit weekend alle maaltijden. Ze laat zien dat bourgondisch en gezond heel goed samen gaan.

Lees meer door op onderstaande link te klikken
https://www.voeltgoed.nl/2018/10/06/workshop-creatief-ontmoet-culinair/

Gelijk inschrijven

Olijfolie
2 rode uien
2 verschillende kleuren paprika
2 courgettes
1 aubergine
150 gram champignons
2 tenen knoflook
1 kleine rode peper
Zwarte olijven( naar smaak)
2 blikken tomatenblokjes
15 gram basilicum(vers)
6 vellen filodeeg
250 gram ricotta
50 gram amandelmeel

Verwarm de oven op 180c.
Snijd alle groenten in blokjes en de knoflook, peper en olijven heel fijn snijden.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in grote braadpan.
Bak alles in de olie, blijf 20 minuten regelmatig roeren om het vocht te verdampen.
Doe de tomatenblokjes erbij en laat dit nog ongeveer 15 minuten mee pruttelen.
Doe de basilicum erbij en voeg naar smaak peper en zout toe.
Vet een pasteivorm van 25 cm in met een beetje olijfolie.
Leg 4 vellen filodeeg in de vorm en laat het over de rand hangen.
Schep de groenten in de schaal en verdeel er de ricotta over en ¾ van het amandelmeel.
Kreukel de overige 2 vellen filodeeg over de groenten en ook de overhangende filodeeg.
Bestrooi met overige amandelmeel en bak de taart 40 tot 45 minuten in de hete oven.

Heerlijk met een lekkere salade.

Dit is een Jamie Oliver recept. Zie link hieronder

Jamie Oliver Super Food
Copyright © *2018* *Voelt Goed*, Alle rechten voorbehouden 
* Je ontvangt deze email omdat je je aangemeld hebt via de website en/of omdat je klant bent van* *|Voelt Goed*Mijn gegevens zijn: 
Voelt Goed
Schepen Leijdeckerstraat 8
6831 KG Arnhem
info@voeltgoed.nl

Wil je geen nieuwsbrief meer ontvangen?
Dan kun je hier uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp