Laat een reactie achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
38 berichten.
Hilda Hilda schreef op 12 maart 2020 om 19:15:
Ja dank Claudia voor de praktische tips. Had mijn gewicht niet goed onder controle en was me niet voldoende bewust van mijn eetpatroon. Nu snap ik wat ik niet en juist wel moet doen, Het lijkt altijd simpel maar Claudia heeft me weer de goede kant op geduwd! Super!
Mariëlle Mariëlle uit Arnhem schreef op 30 oktober 2019 om 07:40:
Gezond eten, sporten en een goed gewicht heb ik eigenlijk altijd gedaan/gehad. Maar vorig jaar kwam ik in een vicieuze cirkel terecht. Ik wist niet meer hoe eruit te komen en werd meer moe, kwam aan in gewicht en mijn cholesterolwaarde en dergelijke waren veel te hoog. Via de huisarts kwam ik bij een diëtiste terecht, maar daar lag alleen de focus op eten en calorieën tellen. Dat werkte blijkbaar niet voor mij. Via de sportschool kwam ik in aanraking met Claudia en na een kennismaking gesprek was ik gelijk heel enthousiast om een traject aan te gaan. Zo anders dan bij de diëtiste, ligt bij Claudia de focus op het waarom. Wat zijn je valkuilen? Waarom heb je eetbuien?Krijg je wel de juiste voedingsstoffen binnen? Ben je wel lief genoeg voor jezelf? Dankzij Claudia ben ik tot inzichten gekomen om de cirkel te doorbreken. Ik heb de gesprekken als heel fijn ervaren en voelde mij erg op mijn gemak. En wat ik ook heel fijn vond, is dat er via mail of app altijd contact kan zijn als het even niet gaat. Claudia, dank je wel.
L L schreef op 26 augustus 2019 om 12:00:
Afvallen.. Het woord dat door veel mensen gelinkt wordt aan de term 'voedingsdeskundige/diëtiste'. Afvallen was voor mij niet nodig, wat meer kennis over een gezond eetpatroon wel! Gezond eten, dat deed ik ook al. Waar ik meer inzicht en hulp bij nodig had was het leren maken van bepaalde combinaties en de juiste hoeveelheden voedingsstoffen. Ik sport regelmatig, welke voedingsstoffen heb ik dan (extra) nodig? Hoe zit het met de dagelijkse porties eiwit, de gezonde vetten, de koolhydraten? Op welke momenten kan ik deze het beste eten? Kortom, allerlei vragen op het gebied van het creëren van een gezonder eetpatroon, zodat ik mijn lijf niets tekort doe! Claudia heeft op alle vragen een persoonlijk en passend antwoord! Het gevoel dat er gekeken en geluisterd wordt naar mij als persoon, dat voelt goed! De algemene 'voedingsregels' en de hypes die er zijn op het gebied van voeding zijn voor mij geen goede raadgevers. Persoonlijk advies, dat is wat mij nog meer motiveert om aan dat gezonde eetpatroon te blijven werken. Claudia, bedankt voor je hulp!
Wendy Wendy schreef op 20 juni 2019 om 19:26:
in januari ben ik begonnen mmet het 3 maanden traject bij Claudia. Ik sportte toen al veel, maar viel niets af door eetbuien in de avond en daar wilde ik van af. Wat bleek, ik at overdag te weinig waardoor ik s avonds ging snaaien. In overleg met Claudia heb ik wat kleine aanpassingen in mijn voedingspatroon doorgevoerd. Daarnaast kreeg ik enkele belangrijke inzichten. Zo kwam ik erachter dat ik vaak snaaide door vermoeidheid of uit verveling. Door mijn maaltijden te plannen, op tijd naar bed te gaan en regelmatig tijd om te ontspannen inplannen, zijn mijn eetbuien verleden tijd. Ook heb ik geleerd keuzes te maken een daar bewust van te genieten. Op deze manier is het een leefstijl geworden die ik vol wil blijven houden, omdat ik mij er erg fit bij voel. Bedankt Claudia!
Marie-jose Marie-jose schreef op 30 maart 2019 om 14:59:
Vanochtend eerste les slow sport gehad. Was goed te doen, heerlijk buiten, zonnetje erbij. Na ander half uur sporten kregen we een gezonde uitgebreide lunch. Bij het afscheid kregen we een potje granola mee. Echt dit ga ik vaker doen. Bedankt Claudia en Riette.
Ingrid Ingrid schreef op 30 maart 2019 om 14:44:
We hebben een fantastische lekkere gezonde lunch gehad na hele fijne slow sports wandeling. Claudia heeft nog gezonde eet tips gegeven. Een aanrader
Monique Monique uit Arhem schreef op 3 maart 2019 om 11:07:
In september kwam ik aanraking met jou programma en nu ruim 6 maanden later heeft het mij iets gebracht. Behalve dat ik ben afgevallen wat niet het belangrijkste leek te zijn werd ik mijn bewust van mijn eigen valkuilen. Zoals jij je noemt olifantenpaden. Door ze wel te nemen maar een andere weg in te slaan kan ik daardoor beter keuzes maken. Bijvoorbeeld: ik kocht altijd wat lekkers als ik naar de bios ging, nu doe ik dan niet meer. Ook op centraal station zijn er veel verleidingen kwam ik recent achter. Andere dingen die zijn veranderd zijn: ik heb veel meer energie, het is belangrijk om wel te kijken naar het totaal beeld. Ik heb nu een leuke baan. Hoe ziet mijn werkweek eruit, veel onregelmatige diensten betekend goed uitrusten. Goede keuzes maken met eten. Ik heb geleerd dat je na een nachtdienst erg moe bent maar ook meer hongerig. Dus op zoek naar zoet. Dat zoet helpt niet daar krijg je weer honger van. Al die kleine dingen maken dat ik nu in zijn geheel veel beter in mijn vel zit. Ik ben ontzettend veel buikvet verloren en pas weer in mijn oude kledingmaat 38. Ik heb geleerd tevreden te zijn met mijzelf. Ik heb ook geleerd om de goede dingen voor mezelf te doen. Bv een halfuur wandelen van station naar huis. Heerlijk is dat. Even je hoofd leeg en toch in beweging. Ik heb ook geleerd dat afvallen niet alleen je blind staren op de getallen maar het in zijn totaal beeld te zien. Voor mij heeft jou programma iets goeds opgeleverd. Ik ben mijn volledig bewust waar mijn valkuilen zitten en ik weet welke producten ik wel en niet kan nemen. Ook de hoeveelheden heb ik nu gedoseerd en andere combinaties leren maken. Al om al tot nu toe een zeer leerzaam half jaar en we gaan nog even verder. Na de gesprekken merk ik ook dat ik positieve energie heb en weer verder kan met nieuwe ideeën. Het voelt goed! Groet Monique
Am Am uit Arnhem schreef op 17 januari 2019 om 12:34:
Een jaar geleden ben ik begonnen bij Claudia/Voelt goed. Ik had last van "emotie-eten" en wat overgewicht. Met de goede hulp van Claudia ben ik 8 kg afgevallen en wat nog belangrijker is, ik voel me echt goed! Ik heb geleerd om bewuste keuzes te maken en heb het emotie-eten onder de knie. Ik ben Claudia heel dankbaar voor al haar steun & tips en ben blij dat ik de stap heb gezet!
Aylin Aylin schreef op 3 januari 2019 om 10:16:
Dag Claudia, De eerste sessie die wij samen gehad hebben heeft mij veel geholpen met het maken van gezondere keuzes. Ik heb gemerkt dat ik nu meer bewust ben van wat ik eet en dat wil ik sowieso volhouden! Ik wil je in ieder geval bedanken voor alle informatie die je mij hebt gegeven, je hebt mij top begeleidt!
Mirjam Mirjam schreef op 11 december 2018 om 12:20:
Ik vond dat je heel prettig met me omging en me wist te motiveren. Het afvallen ging langzaam en stroef maar toch ontstond er resultaat. Jouw waarde zat voor mij in het weer teruggaan naar de basis van mijn eetpatroon. Weten wat gezond is en daar aan houden. En de handige tussendoortjes tips om snel wat te bereiden als je druk in de weer bent met van alles. Dank je wel!
Jeroen Jeroen schreef op 16 oktober 2018 om 09:19:
Het begon bij de frustratie dat mijn werkkleding niet meer paste. Ik dacht - dan kan ik natuurlijk een maatje groter kopen, maar goed, ik moet nog 30 jaar werken en hoeveel maatjes zou ik er dan nog bij moeten? Ik weigerde een groter jasje te kopen. Dat was het moment dat de knop om ging, en ik bij Claudia terechtkwam voor een 'schop onder de kont' En toen na enkele weken de eerste kilo's verdwenen, kwam de motivatie om door te gaan. Ik zit nu op het goede spoor, en eigenlijk ben ik steeds meer gemotiveerd om mijn conditie op peil te houden en voor mijn lichaam te zorgen. Eigenlijk ben ik niet zo fan van 'voor' en 'na' foto's. Fotoshop of andere aanpassingen. En gedurende het afvallen zag ik mijzelf ook nog niet echt 'slank' - in mijn hoofd bleef ik het dikke jongetje. Maar nu ik deze onbewerkte ongefilterde foto's zie, sta ik wel verbaasd over het resultaat. Bedankt Claudia! Ik heb wel een ander probleem. Ik moet alsnog een nieuw werkjasje kopen... Maar nu wel twee maten kleiner...
Mety Mety uit Arnhem schreef op 1 oktober 2018 om 18:42:
Dit weekend heb ik de workshop "Creatief ontmoet Culinair" In de Eifel gevolgd. Deze werd verzorgt door Claudia en Mimi in het prachtige dorpje Malberg in de Eifel. Je voelt je werkelijk welkom bij deze dames die je totaal in de watten leggen. Ik heb leuke mensen ontmoet die ook aan de workshops meededen. Je krijgt er energie van. We hebben heerlijk gewandeld in deze prachtige omgeving. Bij Mimi heb ik geleerd om uit mijn comfort zone te stappen. Een fijne ervaring om uit te vinden welke materialen mij het beste liggen. Ik heb een collage gemaakt en getekend met bijvoorbeeld houtskool. Een bijzondere ervaring om door een echte kunstenares begeleid te worden. Bij Claudia heb ik geleerd dat je door kleine aanpassingen in je voedingspatroon bijzondere heerlijke gezonde maaltijden kunt maken. Wat een positieve drive heeft Claudia. De dames delen hun passie. Heel erg bedankt voor deze ervaring.
Trudie Trudie uit arnhem schreef op 11 september 2018 om 04:43:
Het enthousiasme en de deskundigheid spatten van Claudia af. Motiverend, stimulerend en vooral helder en duidelijkheid zijn belangrijke punten . Je voelt je goed bij haar. Workshops mbt etiket etc lezen een aanrader Groetjes Trudie
Sophie v/d Burg Sophie v/d Burg uit Arnhem schreef op 29 augustus 2018 om 11:06:
Via Fitland met Claudia in contact gekomen. Ik ben begonnen met een bodycheck. Oeps werk aan de winkel! Eigenlijk al voor de zoveelste keer. Het enthousiasme van Claudia trok me over de streep om opnieuw met anders eten/ gewicht aan de slag te gaan. Het 1e traject heb ik in groepsverband gedaan, goede, serieuze begeleiding, leuke recepten en ook een vleug humor. Na het afsluiten van deze weken...…. afgevallen zonder al te veel ingewikkelde poespas maar wel serieus omgaan met eten en emoties heb ik een rittenkaart aangeschaft. Ideaal. Ik ga 1x per 3 weken wegen, krijg goede tips en heerlijke recepten mee. Claudia, ga zo door ik ben meer dan tevreden.
Jeroen Jansen Jeroen Jansen uit Arnhem schreef op 28 juni 2018 om 12:10:
Ik kwam met Voelt Goed in aanraking doordat ik bij Fitland aan het sporten was. (gezonde) voeding en sport en ontspanning zijn verschillende kenmerken voor een goed lichaam. Claudia heeft me geleerd om goed te luisteren naar mijn lichaam en samen met de talloze tips over een andere leefwijze en voeding ben ik niet alleen afgevallen maar ook gezonde leefstijl gekregen. Het kunnen lezen van een etiket was voor mij echt een eyeopener. Maar wat me vooral bijblijft is dat je energie krijgt van groentes, de leuke recepten en vooral ook een realistisch advies.
Diana Weiss Diana Weiss uit Arnhem schreef op 10 mei 2018 om 12:12:
Mijn traject zit er op.... voor mijn gevoel toch goed afgesloten. ben afgevallen en ben me nu meer bewust over gezonde en ook lekkere voeding en gerechten. Claudia heeft me/ons prima begeleid en geholpen in dit traject. Zeker nog een keer op herhaling bij Claudia.
Dominique Dominique schreef op 11 april 2018 om 12:22:
Vanmorgen een bodycheck gehad. Het heeft mijn ogen weer geopend en ga er nu voor zorgen dat ik bewuster bezig ben met wat ik eet en drink. Dat in samenwerking met sporten bij Fitland moet het wel goedkomen.
Monique Monique uit Arnhem schreef op 8 maart 2018 om 12:25:
Met haar no-nonsens aanpak, nuttige tips en peptalks weet Claudia je steeds te motiveren om door te gaan met het bereiken van je doel.
Rochelle Rochelle uit Arnhem schreef op 8 januari 2018 om 12:26:
3 maanden lang heb ik een traject gevolgd bij claudia. Mijn doel was om af te vallen. Ik ben in die 3 maanden niet alleen afgevallen, maar ik heb er veel meer uitgehaald met hulp van Claudia. Door gezonder te eten heb ik veel meer energie gekregen. Daarnaast heeft Claudia mij ook heel erg mentaal geholpen. Claudia bij deze wil ik jou nogmaals bedanken!
Conny Paulus Conny Paulus uit Arnhem schreef op 21 december 2017 om 12:27:
Dank je zeer Claudia voor het afgelopen jaar. Ik ging altijd met plezier naar je toe, je hebt me op plezierige en professionele wijze veel goede adviezen meegegeven, en ik zal deze zeker in acht blijven nemen. Ik heb mijn streefgewicht nog niet helemaal bereikt maar weet zeker dat dit op korte termijn nog gaat gebeuren; jouw peptalks hebben mij steeds weer opnieuw gestimuleerd en je hebt me mijn voedingspatroon helemaal doen veranderen, heerlijke recepten heb ik steeds meegekregen,waardoor ik steeds op een gezonde wijze lekker kon blijven eten, en de recepten gebruk ik nog steeds ! Heel erg dank hiervoor.