Laat een reactie achter

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
38 berichten.
Krista van Lith Krista van Lith uit Huissen schreef op 26 oktober 2017 om 12:31:
Mijn traject met Claudia zit erop! (Wat verrassend genoeg ook nog eens bijna volledig vergoed werd). Ik ben erg tevreden over haar werkwijze. Het was precies afgestemd op mijn leefpatroon en daardoor dus erg persoonlijk en 'makkelijk' toe te passen. Geen poespas of speciale diëten, maar gewoon bewust leren om gaan met eten en drinken. Ondanks dat het traject er dus op zit heb ik er een hoop van opgestoken wat ik zeker kan blijven gebruiken in het dagelijks leven.
Anne Kutsch Lojenga Anne Kutsch Lojenga uit Arnhem schreef op 2 oktober 2017 om 12:37:
De lezing 'Help, ik eet koolhydraten' was zeer interressant en inspirerend. Geruststellend ook om eens duidelijk te horen, waarom je niet met al die hypes moet meedoen! Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar, misschien de volgende keer over 'Help, ik eet vet!'.
Martha de Vos Martha de Vos uit Arnhem schreef op 30 september 2017 om 12:39:
Ik heb donderdag 28 september een lezing gevolgd van "Help, ik eet koolhydraten". Een leerzame avond met in korte tijd veel informatie. Goede avond gehad en ging met een goed gevoel naar huis. Voor herhaling vatbaar.
Gigi Gigi uit Arnhem schreef op 30 september 2017 om 08:21:
Het was een leerzame avond. Alles werd zeer duidelijk uitgelegd en op alle vragen uitvoerig uitleg gegeven.
Trudie Trudie uit Arnhem schreef op 21 september 2017 om 12:46:
Leerzame workshop etiketten lezen gehad! Claudia, je legt t helder en duidelijk uit. Je steekt er echt wat van op...kijk uit naar je volgende workshops ! Groetjes Trudie
Marina Marina uit Arnhem schreef op 3 augustus 2017 om 12:46:
Hoi Claudia, Was een goede ervaring met jou! Voor mij voelde het als een "stok" achter de deur! De combi met gelijk een uur sporten na het consult van jou, heeft goed gewerkt! Ook hoe je etiketten moet lezen was toch wel weer een eye opener! Leuke gerechten iedere week met goede tips! Ik ben er nog lang niet dus ik blijf nog even bij je! Gr Marina
Ellen Ellen schreef op 17 april 2017 om 12:48:
Heb positieve ervaringen met Claudia. Prettige persoonlijkheid die probeert met het aanbieden van verschillende manieren van eten zo goed mogelijk aan te sluiten bij individuele wensen/problemen. Ze heeft veel kennis van zaken en weet ook goed uit te leggen waarom iets wel of niet werkt.
Afke Wiersema Afke Wiersema uit Arnhem schreef op 21 maart 2017 om 08:41:
Beste Claudia , Naar aanleiding van een enthousiaste lezing van jou in de Bibliotheek heb ik een afspraak gemaakt met jou. Wat mij direct opviel was no nonsens. Kijk naar wat jouw eetpatroon is en wat je daarin kunt veranderen zodat je je nog beter voelt en wat afvalt. Dat gaat nog steeds goed. En een controle bij jou zodat je het ook volhoudt. En voor jezelf een stok achter de deur. Succes groetjes Afke.
Henri van Klaveren Henri van Klaveren schreef op 22 januari 2017 om 09:30:
Bij mijn eerste consult viel het al meteen op dat Claudia heel anders werkt dan de andere voedingsconsulenten. Goede adviezen en handige tips aangevuld met verantwoorde recepten en geen strenge diëten. Na een maand was ik al een paar kilo kwijt en werden de knel- en verbeterpunten besproken. Na weer een maand was ik weer een paar kilo lichter en ik ging mijzelf steeds beter voelen. Wat mij enorm aanspreekt is de professionele manier zonder de druk van presteren te voelen. Het ligt immers aan jezelf hoeveel je afvalt. Maar dankzij deze manier heb ik geleerd waar ik op moet letten en wat verantwoord is om te gebruiken. Mocht ok ooit de (afval) weg kwijt raken kom ik zeker weer bij Claudia terug. Enorm bedankt voor je goeie tips en adviezen en begeleiding.
Michel Michel uit Arnhem schreef op 14 december 2016 om 10:39:
De bodycheck gedaan en daarna uitgebreide uitleg gekregen. Claudia weet goed waar ze over praat en gaat gelukkig niet mee met alle trends en hypes maar heeft een eigen visie. Praktische, realistische en uitvoerbare tips. Veel geleerd over voeding waardoor ik nog gezonder naar de marathon toe kan werken. Bedankt Claudia en veel succes!
Anna Anna uit Arnhem schreef op 1 december 2016 om 09:05:
Ik ben met hulp van Claudia inmiddels bijna 30 kilo afgevallen en zit bijna op mijn ideale gewicht. Nog 5 kilo en dan alleen nog maar stabiel blijven. Ik heb er vertrouwen in dat dit met hulp van Claudia gaat lukken. Ze heeft me tot nu toe fantastisch geholpen. Het is altijd gezellig om naar haar toe te gaan. Ik voel me op mijn gemak bij haar. Doordat haar aanpak echt een eetwijze is en geen streng dieet, is het heel goed vol te houden en kan je ook nog blijven genieten van lekker eten. Ik ben niet echt een sporter, maar wandel op advies van Claudia 45 minuten per dag. Verder doe ik wat core-spier oefeningen. Ik heb nu meer energie en geen pijnlijke voeten en knieën meer als ik naar de bus moet rennen etc. Claudia, super bedankt voor al je kennis en support!
Fenna Fenna schreef op 5 oktober 2016 om 12:59:
Het afvallen heeft een tijdje stil gestaan maar komt nu weer op gang. De tips en trics van Claudia helpen goed met een dalende lijn.
Gerda Verplak Gerda Verplak uit Driel schreef op 5 maart 2016 om 13:00:
Hele leuke workshop gehad,goede individuele tips gekregen die ik al gelijk ben gaan gebruiken in mijn keuken! Nieuwe ideeen opgedaan door Claudia,goed geregeld die avond,een aanrader voor een groep vriendinnen. Erg leuk dat we de recepten ook meekregen,ook nog bedankt voor de gastvrouw . Top!
Natasja Natasja schreef op 27 februari 2016 om 13:00:
Gisteren een workshop gehad van Claudia. Een eyeopener voor mij! Geïnspireerd ben ik naar huis gegaan. Claudia is deskundig en geeft je veel praktische informatie en tips. Daarnaast was het ook erg gezellig. Een aanrader!
Lisette Lisette uit Driel schreef op 27 februari 2016 om 09:12:
De kookworkshop hapjes maken gedaan! Ontzettend leuk, gezellig en leerzaam. De hapjes waren zeer verrassend en heel lekker! Een aanrader om met een groep vrienden/vriendinnen te doen!
Monique Monique uit Arnhem schreef op 13 november 2015 om 13:03:
Ik heb het voeltgoedpakket gevolgd en ik ben er 5,5 kilo mee afgevallen. Dat is zelfs meer dan wat ik wilde! De eerst weken waren lastig maar met behulp van de goede begeleiding en tips van Claudia ging het steeds makkelijker. Ik ben me beter gaan voelen en eet nu veel gezonder. Claudia heel erg bedankt!
Iduna Iduna uit Arnhem schreef op 6 november 2015 om 13:04:
Ik ben nu al 8 weken volgens "voelt goed" aan het eten en ik heb zóveel meer energie! En ben al 6 kilo kwijt zonder honger te hebben. Ik ga op deze manier door! Dank je wel Claudia!
Martijn Martijn schreef op 5 november 2015 om 13:05:
De site ziet er mooi uit!