Claudia Otten

Mijn naam is Claudia Otten en ben moeder van een dochter.

Voeding heeft altijd mijn interesse gehad. Na een jarenlange strijd, diverse diëten en alles zonder resultaat, ben ik serieus aan mezelf gaan werken. Waar had ik werkelijk behoefte aan en waar voelde ik mij goed bij.  Zonder dat ik mezelf ben gaan uithongeren, ben ik mijzelf juist gaan voeden. Ik heb andere inzichten in mijzelf gekregen. Nu kan ik weer genieten van eten en zie ik eten niet meer als straf. Voordeel van deze leefstijl is dat mijn energie er met sprongen op vooruit is gegaan en de kilo’s eraf gingen. Mijn zelfvertrouwen kwam weer terug. De combinatie van voeding, beweging en mindset, heeft ervoor gezorgd dat ik me weer Goed Voel en heerlijk in mijn vel zit. Om dit met meer mensen te kunnen delen ben ik in 2013 de opleiding tot gewichtsconsulente bij de Civas gaan volgen en ben mijn eigen praktijk Voelt Goed gestart.

Daarnaast heb ik nog vele nascholingen gevolgd zoals; Emotie-eten, Menu in de Menopauze, coachend begeleiden en de BRAVO opleiding leefstijlbegeleiding.

Uiteraard volg ik jaarlijks aanvullende scholingen om mijn vakkennis en vaardigheden te vergroten.

Met deze gedegen opleidingen en mijn schat aan eigen ervaring, kan ik nu ook anderen mensen begeleiden naar een positieve gezondheid waarbij Goed Voelen centraal staat.